Op de Wijde

Dit nieuwe project, dat aansluit op de reeds gebouwde woningen, omvat verschillende woningtypes op grote kavels en voor een brede doelgroep

Wonen in Op de Wijde, dat klinkt al heel idyllisch, vind je niet? Het wordt echter nog veel mooier als we je vertellen dat je zelf bepaalt welke uitstraling jouw woning in Op de Wijde krijgt. Dit creatieve plan is een unieke kans voor zowel starters én doorstromers om hun droomhuis te realiseren.

Dit nieuwe project, dat aansluit op de reeds gebouwde woningen, omvat verschillende woningtypes op grote kavels en voor een brede doelgroep.
Zo zijn er zes grote eengezinswoningen en vier bijzondere hoekwoningen met een erker in de zijgevel en sommige met een garage in de achtertuin. Hier tegenover komen acht 2^1 kapwoningen met een diepe achtertuin en een achterom.

Het is prettig wonen in Op de Wijde. De natuur en het groen is altijd dichtbij. Alle woningen hebben een grote zonnige tuin, de meeste zelfs met een tuin aan het water. De kinderen kunnen heerlijk en veilig spelen in de speeltuin. Deze centrale plek wordt niet alleen voor hen erg leuk, maar het is ook een gezellige ontmoetingsplaats voor de ouders. Je auto parkeer je in de centrale parkeerkoffer of op je eigen oprit, verder zijn er in de wijk meer dan voldoende parkeerplaatsen.
Lees verder...